Μ.Α.Μ.Α. ΟΝ LINE Διαδικτυακή εκπαίδευση για εγκυμονούσες και νέες μητέρες

Το φυσικοθεραπευτήριο ΠΡΑΞΙΣ αγκαλιάζει τη νέα μαμά, την εγκυμονούσα που αναμένεται να γεννήσει στο προσεχές χρονικό διάστημα και τη λεχώνα, με τις γνώσεις, την εμπειρία και τη φροντίδα που χρειάζεται η γυναίκα αυτήν την ιδιαίτερα απαιτητική και δημιουργική περίοδο της ζωής της.

Το πρόγραμμα Μ.Α.Μ.Α. -Μητρικές Αγκαλιές Με Αρχές -σχεδιάστηκε το 2003 από τη Φωτεινή Λάγαρη και τη Μιμή Μαρσέλλου, προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα – Ενημέρωση – Πρόληψη – Αντιμετώπιση στις νέες μαμάδες και να τις προετοιμάσει σωστά προκειμένου να απολαύσουν τον ερχομό του παιδιού τους χωρίς πόνους και σωματική δυσφορία.

mama logo

Το πρόγραμμα Μ.Α.Μ.Α. καλύπτει ένα μεγάλο εύρος προβλημάτων που σχετίζονται με την κύηση και με τις αλλαγές στις οποίες υποβάλλεται το σώμα -μυοσκελετικές και ορμονικές -προκειμένου να δεχτεί και να αναπτύξει το κύημα υγιώς.

Η πρωτόγνωρη πανδημία του κορωνοϊού, εντατικοποίησε το online M.A.M.A., που ούτως ή άλλως υποστηρίζονταν από τις δύο δημιουργούς του προγράμματος, προκειμένου να φροντίσουν όλες τις γυναίκες που το επιθυμούσαν, ανεξαρτήτως δυνατότητας να επισκεφτούν το φυσικοθεραπευτήριο. Σήμερα, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου, οι Φωτεινή Λάγαρη και Μιμή Μαρσέλλου θα φροντίσουν στον σωστό χρόνο την πρόληψη αλλά και την ορθή αποκατάσταση:

  • Της στάσης του σώματος
  • Της εικόνας της κοιλιάς
  • Του πυελικού εδάφους
  • Της σταθεροποίησης του κορμού

Προγραμματίστε ένα διαδικτυακό ραντεβού προκειμένου να προλάβετε ή και να αποκαταστήσετε τη διάσταση του ορθού κοιλιακού, την ανακούφιση από πιθανούς μυοσκελετικούς πόνους, την ενδυνάμωση των μυών του Πυελικού Εδάφους και την πρόληψη πιθανής σεξουαλικής δυσλειτουργίαςπρόπτωσηςδυσλειτουργίας κύστης ή εντέρουπυελικού πόνου αλλά και αποκατάστασης περινεοτομής.

Κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών συνεδριών μαζί σας, θα σας εκπαιδεύουμε στα ΝΑΙ και στα ΟΧΙ της άσκησης κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό και θα σας οδηγήσουμε στις καθημερινές συνήθειες άσκησης που είχατε υιοθετήσει πριν την εγκυμοσύνη σας, με ασφάλεια και υγεία.