Γυναικείος οργασμός και Πυελικό έδαφος

ΈΓΓΥΟΣ; Στο ΠΡΑΞΙΣ Σχεδιάζουμε Ασκήσεις Κολύμβησης για Εσάς!

Το φυσικοθεραπευτήριο ΠΡΑΞΙΣ καταθέτει την άποψή του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που εντυπωσιακοί τίτλοι, όπως «Ενδυναμώστε τους μύες του πυελικού εδάφους για να έχετε μοναδικούς οργασμούς» ή «5 ασκήσεις ενδυνάμωσης του πυελικού εδάφους για ανεπανάληπτο σεξ», τραβάνε την προσοχή μας. Ωστόσο, ο οργασμός και η διαδικασία του σεξ δεν είναι σε καμία περίπτωση μία εμπειρία που εξαρτάται μόνο από έναν παράγοντα: αυτόν της ενδυνάμωσης του πυελικού εδάφους, αν και η εκπαίδευση των μυών αυτών μπορεί σίγουρα να συμβάλλει στην επιτυχή της έκβαση και να προσθέσει θετικά στην ερωτική σας ζωή.

Διευκολύνει η άσκηση των μυών του πυελικού εδάφους τον γυναικείο οργασμό;

mama logoΠολλές γυναίκες που έχουν «εκπαιδεύσει» τους μύες του πυελικού του εδάφους έπειτα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης του πυελικού εδάφους Μ.Α.Μ.Α., αναφέρουν ότι φτάνουν σε οργασμό πιο γρήγορα, ενώ οι οργασμοί τους είναι πιο δυνατοί. Στην ιστοσελίδα του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας αναγράφεται ότι «Η ενδυνάμωση των μυών του Πυελικού Εδάφους μπορεί να βοηθήσει στην ακράτεια ούρων ή κοπράνων, να θεραπεύσει την πρόπτωση μήτρας και να βελτιώσει την ερωτική ζωή». Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές έρευνες που να συνηγορούν στο τελευταίο, αρκετά γυναίκες αναφέρουν ότι η ενδυνάμωση των μυών του πυελικού τους εδάφους τις έχει βοηθήσει στον έλεγχο, στη βελτίωση της αυτοπεποίθησης τους, της libido και του οργασμού, στην αίσθηση ενός πιο σφιχτού κόλπου και στη μείωση του πόνου κατά τη διείσδυση.

Οι γυναίκες που δηλώνουν ουσιαστική βελτίωση της ερωτικής τους ικανοποίησης είναι σίγουρα και αυτές που σημειώνουν εξαιρετικά μεγάλη βελτίωση και στην ενδυνάμωση των μυών της περιοχής του πυελικού εδάφους.

Στο ΠΡΑΞΙΣ πιστεύουμε ότι τα οφέλη από την ενδυνάμωση του πυελικού εδάφους είναι πολλά και μετρήσιμα και για αυτό, ανεξάρτητα από το πιθανό όφελος που διαφαίνεται να έχει και στην ερωτική μας ζωή, θα πρέπει να του δίνουμε ιδιαίτερη σημασία και να το ενδυναμώνουμε με τις μεθόδους που αποδεδειγμένα το επιτυγχάνουν.

Πηγή: https://www.kegel8.co.uk/blog/kegel-exercises-boost-intimate-sensation-orgasms

line sep

Ετικέτες: Women's Health, Μ.Α.Μ.Α., Φυσικοθεραπεία, Οργασμός

Άψογη εξυπηρέτηση, με κατανόηση και ευγένεια προς τον ασθενή! --- ---
Άψογη αντιμετώπιση · Άψογο περιβάλλον. --- ---
Η ενδυνάμωση του πυελικού εδάφους και του κορμού μου, ύστερα από έναν εργώδη τοκετό, έδωσαν την πρότερη ευεξία μου. --- ---
Ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια που έλαβα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το φυσιοθεραπευτήριο ΠΡΑΞΙΣ! --- ---
Πολύ θετικά, με βοήθησε πολύ! --- ---
Έχετε την απεριόριστη εκτίμησή μου, για το πολύ σημαντικό και ολοκληρωμένο έργο σας. --- ---
Είστε όλες υπέροχες! --- ---
Οι πολλές ώρες καθιστικής δουλειάς μου δημιούργησαν πρόβλημα. Το ΠΡΑΞΙΣ μου το έλυσε και το ευγνωμονώ! --- ---
Μετά την γέννα το σώμα μου ήθελε βοήθεια, ευτυχώς το ΠΡΑΞΙΣ είχε το πρόγραμμα ασκήσεων που χρειαζόμουν ;-) --- ---
Η ανακούφιση ήρθε από την ομάδα του ΠΡΑΞΙΣ. Σας ευχαριστώ για όσα κάνατε, για τις γνώσεις αλλά και τον φιλικό σας τρόπο. --- ---
Φιλικό και ευχάριστο κλίμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος. Στόχευση. Δημιουργία εμπιστοσύνης. --- ---