Αγαπητές νέες μαμάδες

Στο Φυσικοθεραπευτήριο Φ/Θ ΠΡΑΞΙΣ από την αρχή σχεδόν της λειτουργίας μας εντάξαμε ένα πρόγραμμα που σχεδιάσαμε εμείς και το αγκαλιάσαμε με φροντίδα από ανάγκη να προσφέρουμε στις νέες μαμάδες ό,τι είχαν άλλες γυναίκες σε χώρες όπου η φυσικοθεραπεία σε περιστατικά Εγκυμοσύνης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της υγείας της εγκύου και της νέας μητέρας.

Το Μ.Α.Μ.Α. το δημιουργήσαμε αποκλειστικά για μαμάδες, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες του International Organization of Physical Therapists in Women’s Health, τον οργανισμό που εστιάζει το ενδιαφέρον του στην αποκατάσταση των Δυσλειτουργιών του Πυελικού Εδάφους.

Εάν είστε έγκυες και ετοιμάζεστε να γεννήσετε και το σώμα σας λυγίζει κάτω από το βάρος της λανθασμένης στάσης, ενώ η ψυχολογία σας επιβαρύνεται από την εικόνα ενός σώματος που σχεδόν δεν το «αναγνωρίζετε», το Μ.Α.Μ.Α. θα σας βοηθήσει ανέλπιστα σύντομα να ξαναβρείτε τη φόρμα σας και να ξαναδείτε το σώμα σας, έτσι όπως δεν το φαντάζεστε. Πιο δυνατό από ποτέ. Πιο όμορφο από ποτέ και μάλιστα με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Με «Επιστημονική Θεραπευτική Άσκηση», που θα σας κάνει να νιώσετε υγιής, δυνατή και όμορφη.

Ενημερωθείτε πώς. Ελάτε κοντά μας με τη βοήθεια της τεχνολογίας, με μία Διαδικτυακή «θεραπευτική» Σύνδεση – online therapy session και ενημερωθείτε σωστά: Πώς αλλάζει το σώμα, πόσο χρόνο χρειάζεται για να μπορέσετε να ξαναμπείτε ενεργά στην άσκηση, γιατί το πυελικό έδαφος «κινδυνεύει» και πώς θα το προστατέψετε, τι είναι η πρόπτωση μήτρας, γιατί κάποιες γυναίκες παθαίνουν ακράτεια μετά την εγκυμοσύνη; Γιατί η κοιλιά φουσκώνει μήνες μετά την εγκυμοσύνη και το φούσκωμα επιμένει και μετά την απώλεια βάρους;

Αυτές και πολλές ακόμη ερωτήσεις σε μία online συμβουλευτική για το Πυελικό Έδαφος, για την πρόληψη και την αποκατάσταση των δυσλειτουργιών του -ακράτεια ούρων ή/και κοπράνων, πόνος στη σεξουαλική πράξη (δυσπαρευνία) αλλά και για την ορθή στάση του σώματος, τη διάσταση του ορθού κοιλιακού, την αποκατάσταση της περινεοτομής.

Μπείτε στην ιστοσελίδα μας και ζητήστε μία Online Ενημέρωση.

Γνωρίστε το Μ.Α.Μ.Α. και αφεθείτε στα πολλαπλά οφέλη του. Η εγκυμοσύνη και η λοχεία δε χρειάζεται να συνοδεύονται από φόβο, απογοήτευση, πόνο και δυσφορία. Είναι από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή κάθε γυναίκας και θα πρέπει να τις απολαμβάνει. Εμείς στο Φ/Θ ΠΡΑΞΙΣ ξέρουμε πώς και είναι πάντα χαρά μας να το μοιραζόμαστε και να φροντίζουμε τις έγκυες και τις λεχώνες.

Καλές γιορτές με Μητρικές Αγκαλιές Με Αρχές!