Φυσικοθεραπευτές / Φυσικοθεραπεύτριες

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΕΛΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ

Tο φυσικοθεραπευτήριο ΠΡΑΞΙΣ διοργανώνει σεμινάρια για φυσικοθεραπευτές με κεντρικό θέμα το ΠΥΕΛΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, τις δυσλειτουργίες του και τον ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ

Τα σεμινάρια διοργανώνονται από την εταιρεία ΦΘ ΠΡΑΞΙΣ σε συνεργασία με το επαγγελματικό δίκτυο «Πυελικής, Μαιευτικής και Γυναικολογικής Φυσικοθεραπείας» του «Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών του Ηνωμένου Βασιλείου» pogp.csp.org.uk.
Το πρώτο σεμινάριο που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώθηκε από την εταιρεία ΦΘ ΠΡΑΞΙΣ τον Νοέμβριο του 2018, με τη συμμετοχή 16 φυσικοθεραπευτών (ανώτατος αριθμός συμμετεχόντων) και με απόλυτη επιτυχία στους στόχους που έθεσε

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΕΛΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ
Η παρακολούθηση των σεμιναρίων για το Πυελικό Έδαφος παρέχουν στους συμμετέχοντες ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην αξιολόγηση και στη διαχείριση της δυσλειτουργίας του Π.E. σε διάφορα περιστατικά γυναικών με συμπτώματα δυσλειτουργίας ούρησης, στη δημιουργία και στην οργάνωση του πλάνου της φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης, στην πρακτική εξάσκηση, στην κολπική αξιολόγηση και στην εφαρμογή φυσικοθεραπευτικών πράξεων και τεχνικών για την αντιμετώπιση της δυσλειτουργίας της ούρησης και τέλος, στην ενδυνάμωση της θέσης των φυσικοθεραπευτών –επιστημονικά και επαγγελματικά –ως ισότιμα μέλη της διεπιστημονικής ομάδας των επαγγελματιών υγείας που καλούνται να αντιμετωπίσουν τις δυσλειτουργίες του Π.Ε..
Η διεπιστημονική ομάδα των επαγγελματιών υγείας περιλαμβάνει γυναικολόγους, ουρολόγους, ουρογυναικολόγους, χειρουργούς εντέρου, φυσικοθεραπευτές, μαίες και μαιευτές και ειδικούς νοσηλευτές/νοσηλεύτριες.

Σχετικά με το σεμινάριο
Τα σεμινάρια για την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών του Π.Ε για φυσικοθεραπευτές, δίνονται στην αγγλική γλώσσα.

Επόμενο Σεμινάριο: «Pregnancy Related Physiotherapy: assessment and management of musculoskeletal conditions; lumbar spine and pelvis - an entry level course». Ημερομηνία Διεξαγωγής: 22 -24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019.
Για τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το 2ο POGP πατήστε εδώ
Πληροφορίες για το επόμενο σεμινάριο, εδώ και εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον χρόνο διεξαγωγής των σεμιναρίων και με το κόστος της παρακολούθησης, παρακαλώ επικοινωνείτε με το +30 210 2773686 ή στέλνετε μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

“Επιστημονική Φροντίδα - Ανθρώπινο Ενδιαφέρον”