• Κεντρική
  • Νέα
  • Τα συμπτώματα και οι λύσεις για την «Υγεία του Πυελικού Εδάφους»

Τα συμπτώματα και οι λύσεις για την «Υγεία του Πυελικού Εδάφους»

FaceBook  Twitter  

Η Μιμή Μαρσέλλου Φυσικοθεραπεύτρια, συνιδρύτρια του προγράμματος Pelvic Floor Act, Αντιπρόεδρος και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Europa Donna Hellas, αναφέρθηκε στα συμπτώματα και τις λύσεις για την «Υγεία του Πυελικού Εδάφους». Σκοπός της ομιλίας η κατάρριψη των προκαταλήψεων και η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλης της οικογένειας.

Η κ. Μαρσέλλου παρουσίασε τις πιθανές επιπτώσεις που υφίσταται το Πυελικό Έδαφος της Γυναίκας μετά τον καρκίνο του μαστού με κυριότερες την κολπική ατροφία, την ακράτεια ούρων και την σεξουαλική δυσλειτουργία, επισημαίνοντας την σημαντικότητα της ειδικής φυσικοθεραπευτικής προσέγγισης με λύσεις που κάνουν δυνατή τη γυναίκα από μέσα προς τα έξω.

 

Η Μιμή Μαρσέλλου Φυσικοθεραπεύτρια, συνιδρύτρια του προγράμματος Pelvic Floor Act, Αντιπρόεδρος και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Europa Donna Hellas, περιγράφει τα συμπτώματα και τις λύσεις για την «Υγεία του Πυελικού Εδάφους» στην ομιλία της στην εκδήλωση "Gender in health" στο Ευρωκοινοβούλιο.

 

Διαβάστε περισσότερα για την εκδήλωση, την ομιλία και την παρουσίαση της κας. Μαρσέλλου στο site της Europa Donna Hellas, στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://europadonna.gr/index.php/news/43-ta-symptomata-kai-oi-lyseis-gia-tin-ygeia-tou-pyelikoy-edafous

“Επιστημονική Φροντίδα - Ανθρώπινο Ενδιαφέρον”