Γυναικολογική Φυσικοθεραπεία

«Φυσικοθεραπεία σχετιζόμενη με την εγκυμοσύνη - Αξιολόγηση και αντιμετώπιση των μυοσκελετικών παθήσεων. Μέρος 1ο Οσφυοπυελική Ζώνη».

22-24 Νοεμβρίου 2019 - POGP Courses

Το τριήμερο σεμινάριο που διοργανώνει η εταιρεία ΦΘ ΠΡΑΞΙΣ είναι σχετιζόμενο με την εγκυμοσύνη/τοκετό, και συμπεριλαμβάνει πλήρη θεωρητική κατάρτιση, πρακτική εφαρμογή, και πιστοποίηση παρακολούθησης από το αρμόδιο επιστημονικό τμήμα του Συλλόγου των Φυσικοθεραπευτών του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά για φυσικοθεραπευτές και στοχεύει ώστε μετά την ολοκλήρωσή του να μπορούν να διαχειριστούν και να απαντήσουν όλα τα ερωτήματα των δραστήριων γυναικών που ζητούν απαντήσεις για την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και επιθυμούν να επιστρέψουν στις καθημερινές τους δραστηριότητες με ασφάλεια και υγεία!

  • Γιατί πονάει η μέση μου τώρα που είμαι έγκυος;
  • Μπορώ να συνεχίσω να γυμνάζομαι;
  • Σηκώνω το μωρό μου και έχω απώλεια ούρων. Τι να κάνω;
  • Αφού γέννησα γιατί έχω ακόμα κοιλιά εγκύου;
  • Πώς μπορεί να με βοηθήσει η φυσικοθεραπεία;

mama mitrikes agkalies

Για πληροφορίες:
ΦΠ ΠΡΑΞΙΣ
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
210-2773 686
www.ptpraxis.gr

 

 

Οι πολλές ώρες καθιστικής δουλειάς μου δημιούργησαν πρόβλημα. Το ΠΡΑΞΙΣ μου το έλυσε και το ευγνωμονώ! --- ---
Η ανακούφιση ήρθε από την ομάδα του ΠΡΑΞΙΣ. Σας ευχαριστώ για όσα κάνατε, για τις γνώσεις αλλά και τον φιλικό σας τρόπο. --- ---
Μετά την γέννα το σώμα μου ήθελε βοήθεια, ευτυχώς το ΠΡΑΞΙΣ είχε το πρόγραμμα ασκήσεων που χρειαζόμουν ;-) --- ---