• Κεντρική
  • Νέα
  • Η Φωτεινή Λάγαρη και η Μιμή Μαρσέλλου «συστήνουν» το Πυελικό Έδαφος και τις Δυσλειτουργίες του, στους συναδέλφους τους φυσικοθεραπευτές στην Κύπρο

Η Φωτεινή Λάγαρη και η Μιμή Μαρσέλλου «συστήνουν» το Πυελικό Έδαφος και τις Δυσλειτουργίες του, στους συναδέλφους τους φυσικοθεραπευτές στην Κύπρο

FaceBook  Twitter  

Οι επικεφαλής του φυσικοθεραπευτηρίου PT Praxis, Φωτεινή Λάγαρη και Μιμή Μαρσέλλου ξεκινούν μία σειρά σεμιναρίων στην Κύπρο, απευθυνόμενες σε ενδιαφερόμενους συναδέλφους τους φυσικοθεραπευτές, με γνωστικό αντικείμενο το Πυελικό Έδαφος και τις Δυσλειτουργίες του και με στόχο την ορθή αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από αυτές. Την πρώτη εισαγωγική διάλεξη προς φυσικοθεραπευτές, θα ακολουθήσουν άλλες, προγραμματισμένες μέσα στο 2019, και διευρυμένες προς μαίες και γυμναστές, προκειμένου να ολοκληρωθεί ένας πλήρης επιμορφωτικός κύκλος.

Για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Κύπρο εισαγωγική διάλεξη για φυσιοθεραπευτές με θέμα τις Δυσλειτουργίες της Πυέλου. Η διάλεξη διοργανώνεται από την εταιρεία PhysioQ σε συνεργασία με την εταιρεία «Φυσικοθεραπευτήριο Πράξις» Ελλάδος και με τη φιλοξενία του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου.

 Πρόκειται για μια εισαγωγή στην Αξιολόγηση και Επανεκπαίδευση των Μυών του Πυελικού Εδάφους. Ολοκληρωμένα σεμινάρια για φυσιοθεραπευτές, μαίες και γυμναστές θα ακολουθήσουν εντός του 2019, με σκοπό την ειδική γνώση επαγγελματιών του χώρου προς ανακούφιση των συγκεκριμένων συμπτωμάτων για τους Κύπριους ασθενείς.

 Διαβάστε ολόκληρη τη δημοσίευση εδώ: Φιλελεύθερος News - Διάλεξη σε Φυσιοθεραπευτές για δυσλειτουργίες Πυελικού Εδάφους

 

“Επιστημονική Φροντίδα - Ανθρώπινο Ενδιαφέρον”