Φυσιολογικός τοκετός και πυελικό έδαφος

Η πολύτιμη φυσικοθεραπευτική ματιά της κ. Φωτεινής Λάγαρη, με την πολυετή εμπειρία της και την επιστημονική της γνώση συνεισέφερε ουσιαστικά στη συζήτηση για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών του πυελικού εδάφους κατά την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, με θέμα «Φυσιολογικός τοκετός και πυελικό έδαφος». Συντονιστής ο Γεώργιος Κρεατσάς, Ομ. Καθηγητής Μαιευτικής - Γυναικολόγος ΕΚΠΑ. Συνομιλητής ο Αλέξανδρος Δέρπαπας MD, PhD. Μαιευτήρας – Γυναικολόγος / Ουρολόγος -Χειρουργός Πυελικού Εδάφους.

Οι επικεφαλής του Φ/Θ ΠΡΑΞΙΣ, Φωτεινή Λάγαρη και Μιμή Μαρσέλλου με τα προγράμματα Μ.Α.Μ.Α. και Pelvic Floor Act (PFA) προλαμβάνουν τις δυσλειτουργίες του πυελικού εδάφους, προετοιμάζοντας τις γυναίκες για μία εγκυμοσύνη χωρίς ανεπιθύμητες επιπτώσεις στο πυελικό τους έδαφος, ενώ στην περίπτωση που αυτές έχουν ήδη εμφανιστεί, τα προγράμματα Μ.Α.Μ.Α. και Pelvic Floor Act (PFA) συμβάλλουν στην αποκατάσταση των προβλημάτων με φυσικοθεραπευτική προσέγγιση. 

Διαβάστε Περισσότερα

Συστράτευση της Μιμής Μαρσέλλου με την Τασούλα Κελεσίδου και την «Αναγέννηση»

Μία οικογένεια με τεράστια παρουσία και προσφορά στον ελληνικό στίβο για περισσότερα από 100 χρόνια! Αυτή είναι η οικογένεια Μαρσέλλου και είναι ιδιαίτερα σημαντική η στιγμή που η Μιμή Μαρσέλλου, πρώην διεθνής αθλήτρια, νυν διακεκριμένη επιστήμονας και κόρη του Γιώργου Μαρσέλλου, αποφάσισε να συστρατευτεί με την «Αναγέννηση» και να ανακοινώσει σήμερα την υποψηφιότητά της για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ στο πλευρό της Τασούλας Κελεσίδου.

Διαβάστε Περισσότερα

Με μια ΤηλεΦυσικοθεραπευτική ΠΡΑΞΗ έχετε άμεσα Υπηρεσίες Υγείας

Αυτή τη δύσκολη περίοδο που όλοι έχετε μείνει στο σπίτι, και που όσο κι αν το επιθυμείτε, δεν μπορείτε να μας επισκεφθείτε, εμείς Είμαστε Εδώ προσφέροντας σε όλους επιστημονική φροντίδα και ανθρώπινο ενδιαφέρον! Μένουμε Δίπλα σας ώστε να ξεκινήσουμε ή και να συνεχίσουμε το πρόγραμμα της θεραπείας σας για να κατακτήσετε τους θεραπευτικούς στόχους σας μαζί μας.

Με μία απλή ΤηλεΦυσικοθεραπευτική ΠΡΑΞΗ θα μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να πραγματοποιήσετε το ραντεβού σας χωρίς κανένα πρόβλημα.

Διαβάστε Περισσότερα

Οδηγίες για την προφύλαξη από τον κορωναϊό

  1. Πλύσιμο των χεριών με σαπούνι και νερό ή αλκοολούχο διάλυμα. Αποφυγή επαφής της μύτης, του στόματος και των ματιών με τα χέρια μας.
  2. Κάλυψη του στόματος και της μύτης με τον αγκώνα μας ή με ένα χαρτομάντηλο. Απόρριψη του χαρτομάντηλου σε κλειστό κάδο και πλύσιμο των χεριών.

Διαβάστε Περισσότερα

Άψογη εξυπηρέτηση, με κατανόηση και ευγένεια προς τον ασθενή! --- ---
Άψογη αντιμετώπιση · Άψογο περιβάλλον. --- ---
Η ενδυνάμωση του πυελικού εδάφους και του κορμού μου, ύστερα από έναν εργώδη τοκετό, έδωσαν την πρότερη ευεξία μου. --- ---
Ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια που έλαβα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το φυσιοθεραπευτήριο ΠΡΑΞΙΣ! --- ---
Πολύ θετικά, με βοήθησε πολύ! --- ---
Έχετε την απεριόριστη εκτίμησή μου, για το πολύ σημαντικό και ολοκληρωμένο έργο σας. --- ---
Είστε όλες υπέροχες! --- ---
Οι πολλές ώρες καθιστικής δουλειάς μου δημιούργησαν πρόβλημα. Το ΠΡΑΞΙΣ μου το έλυσε και το ευγνωμονώ! --- ---
Μετά την γέννα το σώμα μου ήθελε βοήθεια, ευτυχώς το ΠΡΑΞΙΣ είχε το πρόγραμμα ασκήσεων που χρειαζόμουν ;-) --- ---
Η ανακούφιση ήρθε από την ομάδα του ΠΡΑΞΙΣ. Σας ευχαριστώ για όσα κάνατε, για τις γνώσεις αλλά και τον φιλικό σας τρόπο. --- ---
Φιλικό και ευχάριστο κλίμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος. Στόχευση. Δημιουργία εμπιστοσύνης. --- ---