Ορθωτικά πέλματα

Με την κατασκευή ορθωτικών πελμάτων, διορθώνονται, στηρίζονται ή και απλά αποφορτίζονται τα κάτω άκρα καθώς και η σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα την εξασφάλιση της μέγιστης απαιτούμενης απόδοσης  του σώματος τόσο στην καθημερινότητα όσο και κατά την άθληση.  Ο άξονας στήριξης επαναφέρεται εντός φυσιολογικών ορίων, οι αρθρώσεις και τα μαλακά μόρια αποφορτίζονται και αποθεραπεύονται.  Η κατασκευή των ορθωτικών πελμάτων ενδείκνυται για τη διόρθωση, στήριξη και αποφόρτιση του μυοσκελετικού συστήματος σε παιδιά, ενήλικες εγκύους και αθλητές όλων των επιπέδων.

Στο Φυσικοθεραπευτήριο ΠΡΑΞΙΣ γίνεται πελματογράφημα, μέτρηση και αξιολόγηση των κάτω άκρων και της σπονδυλικής στήλης καθώς και συμβουλευτική υποδήματος. Προτείνεται η κατασκευή ορθωτικών πελμάτων καθώς και πρόγραμμα ασκήσεων για την επίλυση προβλημάτων που παρουσιάζονται στα κάτω άκρα και το υπόλοιπο μυοσκελετικό σύστημα. Επίσης εκτελείται Sport Specific Αξιολόγηση και κατασκευή σύμφωνα με τη δραστηριότητα των αθλητών και τις ανάλογες φορτίσεις.

Η Μιμή Μαρσέλλου με πολύχρονη γνώση και εμπειρία στην πελματογραφία και την κατασκευή ορθωτικών πελμάτων στην Αμερική και στην Ελλάδα συγκαταλέγει τα δεδομένα και σε συνεργασία με ποδίατρο και ειδικό εργαστήριο κατασκευάζονται ειδικά ανατομικά και ορθωτικά πέλματα με υλικά φιλικά προς τον χρήστη.

line sep

Άψογη εξυπηρέτηση, με κατανόηση και ευγένεια προς τον ασθενή! --- ---
Άψογη αντιμετώπιση · Άψογο περιβάλλον. --- ---
Η ενδυνάμωση του πυελικού εδάφους και του κορμού μου, ύστερα από έναν εργώδη τοκετό, έδωσαν την πρότερη ευεξία μου. --- ---
Ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια που έλαβα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το φυσιοθεραπευτήριο ΠΡΑΞΙΣ! --- ---
Πολύ θετικά, με βοήθησε πολύ! --- ---
Έχετε την απεριόριστη εκτίμησή μου, για το πολύ σημαντικό και ολοκληρωμένο έργο σας. --- ---
Είστε όλες υπέροχες! --- ---
Οι πολλές ώρες καθιστικής δουλειάς μου δημιούργησαν πρόβλημα. Το ΠΡΑΞΙΣ μου το έλυσε και το ευγνωμονώ! --- ---
Μετά την γέννα το σώμα μου ήθελε βοήθεια, ευτυχώς το ΠΡΑΞΙΣ είχε το πρόγραμμα ασκήσεων που χρειαζόμουν ;-) --- ---
Η ανακούφιση ήρθε από την ομάδα του ΠΡΑΞΙΣ. Σας ευχαριστώ για όσα κάνατε, για τις γνώσεις αλλά και τον φιλικό σας τρόπο. --- ---
Φιλικό και ευχάριστο κλίμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος. Στόχευση. Δημιουργία εμπιστοσύνης. --- ---


“Επιστημονική Φροντίδα
Ανθρώπινο Ενδιαφέρον”


logo praxis

Πευκών 1 & Καποδιστρίου, Τ.Κ. 14235 - Φιλοθέη | χάρτης
Tηλ.: 210 2773686 - 210 2794611
Φαξ: 210 2773686 info@ptpraxis.gr