Ορθωτικά πέλματα

Με την κατασκευή ορθωτικών πελμάτων, διορθώνονται, στηρίζονται ή και απλά αποφορτίζονται τα κάτω άκρα καθώς και η σπονδυλική στήλη με αποτέλεσμα την εξασφάλιση της μέγιστης απαιτούμενης απόδοσης  του σώματος τόσο στην καθημερινότητα όσο και κατά την άθληση.  Ο άξονας στήριξης επαναφέρεται εντός φυσιολογικών ορίων, οι αρθρώσεις και τα μαλακά μόρια αποφορτίζονται και αποθεραπεύονται.  Η κατασκευή των ορθωτικών πελμάτων ενδείκνυται για τη διόρθωση, στήριξη και αποφόρτιση του μυοσκελετικού συστήματος σε παιδιά, ενήλικες εγκύους και αθλητές όλων των επιπέδων.

Στο Φυσικοθεραπευτήριο ΠΡΑΞΙΣ γίνεται πελματογράφημα, μέτρηση και αξιολόγηση των κάτω άκρων και της σπονδυλικής στήλης καθώς και συμβουλευτική υποδήματος. Προτείνεται η κατασκευή ορθωτικών πελμάτων καθώς και πρόγραμμα ασκήσεων για την επίλυση προβλημάτων που παρουσιάζονται στα κάτω άκρα και το υπόλοιπο μυοσκελετικό σύστημα. Επίσης εκτελείται Sport Specific Αξιολόγηση και κατασκευή σύμφωνα με τη δραστηριότητα των αθλητών και τις ανάλογες φορτίσεις.

Η Μιμή Μαρσέλλου με πολύχρονη γνώση και εμπειρία στην πελματογραφία και την κατασκευή ορθωτικών πελμάτων στην Αμερική και στην Ελλάδα συγκαταλέγει τα δεδομένα και σε συνεργασία με ποδίατρο και ειδικό εργαστήριο κατασκευάζονται ειδικά ανατομικά και ορθωτικά πέλματα με υλικά φιλικά προς τον χρήστη.

Φωτογραφίες πριν & μετά

1

U-Tube

 


“Επιστημονική Φροντίδα
Ανθρώπινο Ενδιαφέρον”
logo praxis

Πευκών 1 & Καποδιστρίου, Τ.Κ. 14235 - Φιλοθέη | χάρτης
Tηλ.: 210 2773686 - 210 2794611
Φαξ: 210 2773686 info@ptpraxis.gr

 Πατήστε εδώ καιcontactΕπικοινωνήστε σήμερα!