Μιλήστε Ανοικτά

10Το πρόσταγμα «Μιλήστε ανοικτά» με το οποίο η always discreet προτρέπει τις γυναίκες να μιλήσουν για την ακούσια ακράτεια ούρων, αποτελεί το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να γίνουμε καλά. Το άκουσμα του προβλήματος που μας απασχολεί, από το ίδιο μας το στόμα, με τη δική μας φωνή, αποτελεί την πρώτη ηχηρή συνειδητοποίηση και αναγνώριση του. Ένα μεγάλο βήμα συνειδητοποίησης που από μόνο του μας καλεί να κάνουμε το δεύτερο βήμα, αυτό της αναζήτησης βοήθειας.

Το Μιλήστε Ανοικτά αναφέρεται στην ακράτεια ούρων που απασχολεί εκατομμύρια γυναίκες. Παρόλο αυτά, σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας, οι μισές από αυτές το κρατούν καλά κρυμμένο μυστικό ακόμη και από τον σύντροφό τους και ακόμη περισσότερο, από τον γυναικολόγο τους. Οι γυναίκες νιώθουν ντροπή. Αποσύρονται σταδιακά από τη δραστήρια κοινωνική ζωή, από ενασχολήσεις που αγαπούν, ίσως και από τον ίδιο τους τον σύντροφο, γιατί νιώθουν αδύναμες να μιλήσουν, να αναφερθούν σε αυτό που τους συμβαίνει και να αναζητήσουν λύσεις. Γιατί λύσεις υπάρχουν. Αρκεί κανείς να τις αναζητήσει.

Το Μιλήστε Ανοικτά έχει ακριβώς αυτή τη σημασία και βαρύτητα. Μίλησε για το πρόβλημα που σε απασχολεί, μην το μεγαλοποιείς, ούτε να το υποτιμάς. Μη θεωρείς ότι θα περάσει αν του γυρίσεις την πλάτη. Το αντίθετο μάλιστα. Θα γίνει τεράστιο μέσα στο κεφάλι σου, στο ίδιο σου το σώμα και συνεχώς θα επιδεινώνεται. Μίλα Ανοικτά και ανακάλυψε ότι υπάρχουν δεκάδες όπως εσύ που έχει την ίδια αγωνία «αποκάλυψης». Μίλα Ανοικτά και βρες τον ειδικό που θα εντοπίσει την αιτία που προκαλεί το πρόβλημα. Από τη στιγμή που εντοπίζεται η αιτία, η λύση είναι μπροστά. Η φυσικοθεραπεία δίνει μία  αποτελεσματική λύση και μία εξαιρετικά ελέγξιμη διαχείριση της κατάστασης, με το Pelvic Floor Act, το πρόγραμμα που επανεκπαιδεύει τους μύες του πυελικού εδάφους να συσπώνται σωστά, να στηρίζουν τα όργανα που περιβάλλον και να ελέγχουν την ακούσια ακράτεια.

akrateia man

Μιλήστε Ανοικτά για την ακράτεια αλλά υιοθετήστε το και ως τρόπο ζωής. Μόνο έτσι βρίσκετε λύσεις. Μόνο έτσι βρίσκετε συνοδοιπόρους. Μόνο έτσι ανακαλύπτετε ότι δεν είστε μόνοι.

Καλό μήνα!

line sep

Η ενδυνάμωση του πυελικού εδάφους και του κορμού μου, ύστερα από έναν εργώδη τοκετό, έδωσαν την πρότερη ευεξία μου. --- ---
Ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια που έλαβα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το φυσιοθεραπευτήριο ΠΡΑΞΙΣ! --- ---
Πολύ θετικά, με βοήθησε πολύ! --- ---
Έχετε την απεριόριστη εκτίμησή μου, για το πολύ σημαντικό και ολοκληρωμένο έργο σας. --- ---
Είστε όλες υπέροχες! --- ---
Άψογη αντιμετώπιση · Άψογο περιβάλλον. --- ---
Οι πολλές ώρες καθιστικής δουλειάς μου δημιούργησαν πρόβλημα. Το ΠΡΑΞΙΣ μου το έλυσε και το ευγνωμονώ! --- ---
Μετά την γέννα το σώμα μου ήθελε βοήθεια, ευτυχώς το ΠΡΑΞΙΣ είχε το πρόγραμμα ασκήσεων που χρειαζόμουν ;-) --- ---
Η ανακούφιση ήρθε από την ομάδα του ΠΡΑΞΙΣ. Σας ευχαριστώ για όσα κάνατε, για τις γνώσεις αλλά και τον φιλικό σας τρόπο. --- ---
Φιλικό και ευχάριστο κλίμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος. Στόχευση. Δημιουργία εμπιστοσύνης. --- ---
Άψογη εξυπηρέτηση, με απόλυτη κατανόηση και ευγένεια προς τον ασθενή! --- ---