Η τηλε-φυσικοθεραπεία ήρθε για να μείνει

09Το πρωτόγνωρο lockdown είχε περιορισμό, ακινησία, αμηχανία, δυσκολία. Είχε όμως και ευκαιρίες, νέες δυνατότητες, τις οποίες εάν ήσουν σε θέση να τις διαπιστώσεις και να τις ακολουθήσεις, μπορεί να άνοιγες έναν νέο δρόμο επικοινωνίας και λειτουργικότητας ως άνθρωπος και ως επαγγελματίας.

Για εμάς τους φυσικοθεραπευτές η τηλε-φυσικοθεραπεία ήρθε στη ζωή μας ως μία νέα πραγματικότητα – δυνατότητα. Οι πολλές πλατφόρμες που αναδύθηκαν στις οθόνες του υπολογιστή μας αλλά και τα «έξυπνα» κινητά μας έδωσαν τη δυνατότητα σε όλους μας να σκεφτούμε και να πράξουμε διαφορετικά.

Οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις των προηγούμενων δεκαετιών είχαν επιτρέψει στους επαγγελματίες της υγείας να διαγνώσουν καρδιολογικά ή άλλα περιστατικά και τελικά να σώσουν ζωές από απόσταση. Την COVID-19 εποχή του κατ’ οίκον περιορισμού δεν ήταν λίγοι οι ασθενείς που έπρεπε επειγόντως να αντιμετωπίσουν ένα μυοσκελετικό περιστατικό ή να συνεχίσουν τη θεραπεία τους, χωρίς ωστόσο να έρθουν σε δια ζώσης επαφή με τους φυσικοθεραπευτές τους.

Διαβάστε Περισσότερα

Ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια που έλαβα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το φυσιοθεραπευτήριο ΠΡΑΞΙΣ! --- ---
Πολύ θετικά, με βοήθησε πολύ! --- ---
Έχετε την απεριόριστη εκτίμησή μου, για το πολύ σημαντικό και ολοκληρωμένο έργο σας. --- ---
Είστε όλες υπέροχες! --- ---
Άψογη αντιμετώπιση · Άψογο περιβάλλον. --- ---
Οι πολλές ώρες καθιστικής δουλειάς μου δημιούργησαν πρόβλημα. Το ΠΡΑΞΙΣ μου το έλυσε και το ευγνωμονώ! --- ---
Μετά την γέννα το σώμα μου ήθελε βοήθεια, ευτυχώς το ΠΡΑΞΙΣ είχε το πρόγραμμα ασκήσεων που χρειαζόμουν ;-) --- ---
Η ανακούφιση ήρθε από την ομάδα του ΠΡΑΞΙΣ. Σας ευχαριστώ για όσα κάνατε, για τις γνώσεις αλλά και τον φιλικό σας τρόπο. --- ---
Φιλικό και ευχάριστο κλίμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος. Στόχευση. Δημιουργία εμπιστοσύνης. --- ---
Άψογη εξυπηρέτηση, με απόλυτη κατανόηση και ευγένεια προς τον ασθενή! --- ---
Η ενδυνάμωση του πυελικού εδάφους και του κορμού μου, ύστερα από έναν εργώδη τοκετό, έδωσαν την πρότερη ευεξία μου. --- ---