• Κεντρική
  • Blog
  • MAMA ONLINE Διαδικτυακή εκπαίδευση για εγκυμονούσες και νέες μητέρες

MAMA ONLINE Διαδικτυακή εκπαίδευση για εγκυμονούσες και νέες μητέρες

Φυσικοθεραπεία και Τοκετός

Το φυσικοθεραπευτήριο ΠΡΑΞΙΣ αγκαλιάζει τη νέα μαμά, την εγκυμονούσα που αναμένεται να γεννήσει στο προσεχές χρονικό διάστημα και τη λεχώνα, με τις γνώσεις, την εμπειρία και τη φροντίδα που χρειάζεται η γυναίκα αυτήν την ιδιαίτερα απαιτητική και δημιουργική περίοδο της ζωής της.

Το πρόγραμμα Μ.Α.Μ.Α. -Μητρικές Αγκαλιές Με Αρχές -σχεδιάστηκε το 2003 από τη Φωτεινή Λάγαρη και τη Μιμή Μαρσέλλου, προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα - Ενημέρωση – Πρόληψη – Αντιμετώπιση στις νέες μαμάδες και να τις προετοιμάσει σωστά προκειμένου να απολαύσουν τον ερχομό του παιδιού τους χωρίς πόνους και σωματική δυσφορία.

mama logoΤο πρόγραμμα Μ.Α.Μ.Α. καλύπτει ένα μεγάλο εύρος προβλημάτων που σχετίζονται με την κύηση και με τις αλλαγές στις οποίες υποβάλλεται το σώμα -μυοσκελετικές και ορμονικές -προκειμένου να δεχτεί και να αναπτύξει το κύημα υγιώς.

Screenshot 2020 12 30 070426Η πρωτόγνωρη πανδημία του κορωνοϊού, εντατικοποίησε το online M.A.M.A., που ούτως ή άλλως υποστηρίζονταν από τις δύο δημιουργούς του προγράμματος, προκειμένου να φροντίσουν όλες τις γυναίκες που το επιθυμούσαν, ανεξαρτήτως δυνατότητας να επισκεφτούν το φυσικοθεραπευτήριο. Σήμερα, δια ζώσης ή μέσω διαδικτύου, οι Φωτεινή Λάγαρη και Μιμή Μαρσέλλου θα φροντίσουν στον σωστό χρόνο την πρόληψη αλλά και την ορθή αποκατάσταση:

  • Της στάσης του σώματος
  • Της εικόνας της κοιλιάς
  • Του πυελικού εδάφους
  • Της σταθεροποίησης του κορμού

online decorationΠρογραμματίστε ένα διαδικτυακό ραντεβού προκειμένου να προλάβετε ή και να αποκαταστήσετε τη διάσταση του ορθού κοιλιακού, την ανακούφιση από πιθανούς μυοσκελετικούς πόνους, την ενδυνάμωση των μυών του Πυελικού Εδάφους και την πρόληψη πιθανής σεξουαλικής δυσλειτουργίας, πρόπτωσης, δυσλειτουργίας κύστης ή εντέρου, πυελικού πόνου αλλά και αποκατάστασης περινεοτομής.

Postnatal Shutterstock 1024x680Κατά τη διάρκεια των διαδικτυακών συνεδριών μαζί σας, θα σας εκπαιδεύουμε στα ΝΑΙ και στα ΟΧΙ της άσκησης κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό και θα σας οδηγήσουμε στις καθημερινές συνήθειες άσκησης που είχατε υιοθετήσει πριν την εγκυμοσύνη σας, με ασφάλεια και υγεία.

line sep

Ετικέτες: Εγκυμοσύνη/Τοκετός, Women's Health, Μ.Α.Μ.Α., Λοχεία, Τοκετός, Φυσικοθεραπεία

Άψογη εξυπηρέτηση, με κατανόηση και ευγένεια προς τον ασθενή! --- ---
Άψογη αντιμετώπιση · Άψογο περιβάλλον. --- ---
Η ενδυνάμωση του πυελικού εδάφους και του κορμού μου, ύστερα από έναν εργώδη τοκετό, έδωσαν την πρότερη ευεξία μου. --- ---
Ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια που έλαβα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το φυσιοθεραπευτήριο ΠΡΑΞΙΣ! --- ---
Πολύ θετικά, με βοήθησε πολύ! --- ---
Έχετε την απεριόριστη εκτίμησή μου, για το πολύ σημαντικό και ολοκληρωμένο έργο σας. --- ---
Είστε όλες υπέροχες! --- ---
Οι πολλές ώρες καθιστικής δουλειάς μου δημιούργησαν πρόβλημα. Το ΠΡΑΞΙΣ μου το έλυσε και το ευγνωμονώ! --- ---
Μετά την γέννα το σώμα μου ήθελε βοήθεια, ευτυχώς το ΠΡΑΞΙΣ είχε το πρόγραμμα ασκήσεων που χρειαζόμουν ;-) --- ---
Η ανακούφιση ήρθε από την ομάδα του ΠΡΑΞΙΣ. Σας ευχαριστώ για όσα κάνατε, για τις γνώσεις αλλά και τον φιλικό σας τρόπο. --- ---
Φιλικό και ευχάριστο κλίμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος. Στόχευση. Δημιουργία εμπιστοσύνης. --- ---