Το σύνδρομο της Σταχτοπούτας

Η σημερινή σύγχρονη αδελφή της Σταχτοπούτας, είναι πολύ χαρούμενη που έχει βάλει την άσκηση στη ζωή της.
Έτσι, λέει, θα χάσει τα περιττά κιλά του καλοκαιριού, θα απαλλαγεί από τον πόνο στη μέση της και τα γόνατά της και θα χορεύει και αυτή (σαν την θετή αδελφή της) άφοβα και χαριτωμένα τα Χριστούγεννα φορώντας και πάλι τα ψηλά της τακούνια (Ωχ!) σε όλες τις εκδηλώσεις που θα είναι καλεσμένη.

Διαβάστε Περισσότερα

Ξεκινάει το σχολείο

Ξεκινάει το σχολείο

Διατηρήστε τη σωστή εργονομία και στάση σώματος. Μελετήστε γρήγορα και αποτελεσματικά και χαρείτε τον ελεύθερο χρόνο σας !
Εμπιστευτείτε τον φυσικοθεραπευτή σας και ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ τις εργονομικά λανθασμένες πρακτικές.

Διαβάστε Περισσότερα

Διαλέξτε σχολική τσάντα

Ας μιλήσουμε για Εργονομία…
Ξεκινάει το σχολείο!!! Διαλέξτε έξυπνα την σχολική σας τσάντα, γεμίστε την και σηκώστε την σωστά, προσαρμόστε την στο σώμα σας και μεταφέρετε την καθημερινή σας δουλειά με χαρά στο σχολείο, χωρίς κόπο και τραυματισμούς.  

Διαβάστε Περισσότερα

Γνωρίστε τις ασκήσεις Πυελικού Εδάφους Kegel’s και κάντε τις σωστά!

Μήπως αναρωτιέστε εάν κάνετε τις ασκήσεις Kegel’s σωστά; Δεν είστε η μόνη! Η έρευνα έχει αποδείξει ότι ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των ατόμων που προσπαθούν να κάνουν τις ασκήσεις Kegel’s.

Διαβάστε Περισσότερα

Ασκήσεις Kegel’s. Αρχίστε τώρα στην Εγκυμοσύνη!

Η εγκυμοσύνη αποτελεί μια περίοδο η οποία επιφέρει σημαντικές φυσιολογικές και ανατομικές αλλαγές στο σώμα μιας γυναίκας. Σύμφωνα με το Αμερικάνικο Κολέγιο Γυναικολόγων και Μαιευτήρων (ACOG) οι αλλαγές αυτές αφορούν.

Διαβάστε Περισσότερα

“Επιστημονική Φροντίδα - Ανθρώπινο Ενδιαφέρον”