Ο Χώρος

Σε εύκολα προσβάσιμο σημείο των βορείων προαστίων, κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο και στις λεωφόρους Κηφισίας, Κύμης και Καποδιστρίου, το φυσικοθεραπευτήριο είναι προσβάσιμο από άτομα με κινητικές δυσκολίες (αναπηρικό αμαξίδιο), ενώ στα 182τ.μ. με κλιματισμό, διαθέτει χώρους αναμονής, δύο δωμάτια αξιολόγησης ασθενών, δύο χώρους θεραπείας και αποκατάστασης, μία ενιαία αίθουσα κινησιοθεραπείας –γυμναστικής 50τ.μ., χώρο υδροθεραπείας, 3 μπάνια με δυνατότητα πρόσβασης για ασθενείς με αναπηρικό αμαξίδιο.

Οι χώροι του φυσικοθεραπευτηρίου είναι πλήρως εξοπλισμένοι με όλα τα όργανα που χρειάζεται ένα σύγχρονο φυσικοθεραπευτήριο –ηλεκτροθεραπεία, υπέρηχοι, συνδυασμένη θεραπεία, διαθερμία, ηλεκτρομάλαξη, έλξη, Laser, Biofeedback, κρεβάτια θεραπείας ρυθμιζόμενου και σταθερού ύψους, μηχάνημα υδροθεραπείας, μηχανήματα θερμοθεραπείας, επιθέματα, όργανα αποκατάστασης και εκγύμνασης.

Στο χώρο μας, εξοπλισμένο και ανεπιτήδευτο, μαζί με τους συνεργάτες μας, εσωτερικούς και εξωτερικούς, κάνουμε καθημερινή πράξη τη συνδρομή της επιστημονικής γνώσης στην υπηρεσία του ανθρώπου, με αγάπη και σεβασμό για τον πάσχοντα.

 


“Επιστημονική Φροντίδα
Ανθρώπινο Ενδιαφέρον”
logo praxis

Πευκών 1 & Καποδιστρίου, Τ.Κ. 14235 - Φιλοθέη | χάρτης
Tηλ.: 210 2773686 - 210 2794611
Φαξ: 210 2773686 info@ptpraxis.gr

 Πατήστε εδώ καιcontactΕπικοινωνήστε σήμερα!