Εισαγωγικό

praxis Το φυσικοθεραπευτήριο «Φυσικοθεραπευτική ΠΡΑΞΙΣ» ιδρύθηκε το 1998 από τη Μιμή Μαρσέλλου και τη Φωτεινή Λάγαρη, φυσικοθεραπεύτριες, που μετεκπαιδεύθηκαν και εργάστηκαν στις Η.Π.Α. στο αμερικανικό σύστημα υγείας.

Η γνωριμία τους το 1993 στη Νέα Υόρκη σηματοδότησε την απαρχή μίας ουσιαστικής φιλίας που την τροφοδότησε η κοινή τους αγάπη για την επιστήμη τους, το ενδιαφέρον τους για συνεχή εκπαίδευση και εντρύφηση στην εξειδίκευση της φυσικοθεραπείας μέσα από αναβαθμισμένα σεμινάρια, η ίδια η εργασία τους, το πανεπιστήμιο, οι ρυθμοί και η ενέργεια της πόλης που τους ένωσε.

Με την επιστροφή τους στην Ελλάδα, ο κοινός τρόπος με τον οποίο είχαν μάθει να εργάζονται και να σκέφτονται αλλά και οι κοινοί στόχοι ως προς την ποιότητα και το αποτέλεσμα των προσφερόμενων υπηρεσιών, τις οδήγησε στην ίδρυση ενός φυσικοθεραπευτηρίου μέσα στο οποίο έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν πράξη όλα όσα γνωρίζουν και πρεσβεύουν, παρέχοντας υπηρεσίες ανώτατου επιπέδου για τη μέγιστη δυνατή αποκατάσταση των προβλημάτων που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Η ίδρυση του φυσικοθεραπευτηρίου και η λειτουργία του, με πλήρη, σύγχρονο εξοπλισμό, τεχνογνωσία, εμπειρία και επιστημονική γνώση συμβάλλει στην ασφαλή και αποτελεσματική αντιμετώπιση παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος, στην απόκτηση της λειτουργικότητας των ασθενών στο μέγιστο βαθμό και στην εξασφάλιση της ποιότητας της διαβίωσής τους, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζει το επίπεδο της φυσικοθεραπείας στην Ελλάδα.

line sep

Άψογη εξυπηρέτηση, με κατανόηση και ευγένεια προς τον ασθενή! --- ---
Άψογη αντιμετώπιση · Άψογο περιβάλλον. --- ---
Η ενδυνάμωση του πυελικού εδάφους και του κορμού μου, ύστερα από έναν εργώδη τοκετό, έδωσαν την πρότερη ευεξία μου. --- ---
Ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια που έλαβα. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το φυσιοθεραπευτήριο ΠΡΑΞΙΣ! --- ---
Πολύ θετικά, με βοήθησε πολύ! --- ---
Έχετε την απεριόριστη εκτίμησή μου, για το πολύ σημαντικό και ολοκληρωμένο έργο σας. --- ---
Είστε όλες υπέροχες! --- ---
Οι πολλές ώρες καθιστικής δουλειάς μου δημιούργησαν πρόβλημα. Το ΠΡΑΞΙΣ μου το έλυσε και το ευγνωμονώ! --- ---
Μετά την γέννα το σώμα μου ήθελε βοήθεια, ευτυχώς το ΠΡΑΞΙΣ είχε το πρόγραμμα ασκήσεων που χρειαζόμουν ;-) --- ---
Η ανακούφιση ήρθε από την ομάδα του ΠΡΑΞΙΣ. Σας ευχαριστώ για όσα κάνατε, για τις γνώσεις αλλά και τον φιλικό σας τρόπο. --- ---
Φιλικό και ευχάριστο κλίμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος. Στόχευση. Δημιουργία εμπιστοσύνης. --- ---


“Επιστημονική Φροντίδα
Ανθρώπινο Ενδιαφέρον”


logo praxis

Πευκών 1 & Καποδιστρίου, Τ.Κ. 14235 - Φιλοθέη | χάρτης
Tηλ.: 210 2773686 - 210 2794611
Φαξ: 210 2773686 info@ptpraxis.gr