Η καρδιά της φυσικοθεραπείας χτυπά σε δύο πυλώνες

01

Στην ανακούφιση

από τον πόνο

02

Στην αποκατάσταση

της δυσλειτουργίας της κίνησης.

Οι Τέσσερις Τομείς - Δράσεις του Φ/Θ ΠΡΑΞΙΣ®
Σχεδιάστηκαν με ακρίβεια και προσοχή, από τις ιδρύτριες του φυσικοθεραπευτηρίου, Φωτεινή Λάγαρη και Μιμή Μαρσέλλου.

Ως αποτέλεσμα του επιστημονικού τους ενδιαφέροντος και της αγάπης τους για τον άνθρωπο και την αποκατάσταση των προβλημάτων που συνδέονται με τη μυοσκελετική του υγεία, δημιούργησαν έναν χώρο, όπου ο ασθενής αντιμετωπίζεται απολύτως εξατομικευμένα και ολιστικά.

Οι Υπηρεσίες μας
1998
Έτος ίδρυσης
32
Χρόνια εμπειρίας
50268
Περιστατικά
317
Ομιλίες & Εκπαιδεύσεις


Μάθετε περισσότερα για το Φ/Θ ΠΡΑΞΙΣ

Pelvic floor act®

Αφορά στο Πυελικό Έδαφος και τις δυσλειτουργίες του.

Όταν οι μύες συσπώνται ή χαλαρώνουν υπερβολικά, για διάφορους λόγους, τότε εμφανίζεται μια σειρά ενοχλητικών ή και επώδυνων συμπτωμάτων. Το πρόγραμμα Pelvic Floor Act® του Φ/Θ ΠΡΑΞΙΣ®, εντοπίζει το πρόβλημα και το διορθώνει φυσικοθεραπευτικά και αποτελεσματικά.

Περισσότερα
M.Α.Μ.Α.®
Αφορά στον πόνο και τη δυσλειτουργία της γυναίκας,

εξαιτίας καταστάσεων που αποδίδονται τόσο στη φύση της -εγκυμοσύνη, τοκετός, εμμηνόπαυση (πρώιμη ή φυσιολογική)- αλλά και συμπτωμάτων που απορρέουν από τη θεραπεία γυναικολογικών καρκίνων και του καρκίνου του μαστού.

Περισσότερα
Fit2Feet®
Aφορά στην κινητική ανάλυση της βάδισης

και στην αντιμετώπιση προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης και των κάτω άκρων, όπως αυτά αποτυπώνονται από την ανάλυση βάδισης και άλλα ακτινοδιαγνωστικά εργαλεία.

Περισσότερα
Φ/Θ ΠΡΑΞΙΣ®
Αφορά στην ορθοπαιδική και αθλητική φυσικοθεραπεία,

για τη σταδιακή, ασφαλή, με σεβασμό και προσοχή, αποκατάσταση της κινητικότητας του πάσχοντα και την αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο.

Περισσότερα

Η ενδυνάμωση του πυελικού εδάφους και του κορμού μου, ύστερα από έναν εργώδη τοκετό, έδωσαν την πρότερη ευεξία μου.

Η ανακούφιση ήρθε από την ομάδα του ΠΡΑΞΙΣ. Σας ευχαριστώ για όσα κάνατε, για τις γνώσεις αλλά και τον φιλικό σας τρόπο.

Οι Ιδρύτριες

Φυσικοθεραπεύτριες με ανώτατες σπουδές φυσικοθεραπείας ιδρύουν το φυσικοθεραπευτήριο Φ/Θ ΠΡΑΞΙΣ®, βασίζοντας τις υπηρεσίες τους σε δύο πυλώνες: Την επιστημονική φροντίδα και το ανθρώπινο ενδιαφέρον.